
چه چیزهایی کاکاشی را انقدر منحصر به فرد کرده است؟
چه چیزهایی کاکاشی را انقدر منحصر به فرد کرده است؟ این سوال رو هرکسی که انیمه ناروتو رو تماشا کرده قطعا از خودش پرسیده؟ آیا قدرتش؟ اخلاقش؟ چهرش؟ داستان زندگیش؟ صداش؟ بله همه ی این ها در منحصر به قرد بودن کاکاشی نقش داشته ولی میخواییم بیشتر به این موارد بپردازیم پس تا اخر این مقاله با ما همراه باشید.
این مقاله دارای اسپیل از انیمه ناروتو میباشد.
آنچه در این مطلب میخوانید
1. نگاهی سریع به شخصیت کاکاشی در انیمه ناروتو

وقتی از ” کیشوموتو سنسه” پرسیدند اگر داستان ناروتو قرار بود داستان قهرمان دیگر باشد، آن شخصیت کدام یک از کاراکترهای مانگایش بود جواب داد ” کاکاشی”. راستش این انتخاب اصلن بی دلیل نیست و ” کاکاشی” را می توان یکی از قهرمانانه ترین کاراکترهای جهان ” ناروتو” و ” ناروتو شیپودن” دانست؛ کاکاشی را می توان یکی از خوش ساخت ترین کاراکترهای جهان انیمه به شمار آورد که در عین اینکه چهره اش در بیشتر مواقع زیر ماسک پنهان است خیلی از ما را شیفته ی خودش کرده.
او استادی است که اجازه نمی دهد دوستانش یا به قول خودش ” ناکاماهایش” در جنگ آسیب ببینند. زندگی اش آنقدر تلخ بوده که حق دارد اگر بنشیند و هر روز یک حمام خون گریه کند اما این کار را نمی کند. با این حال گریه نکردنش را لطفی به بقیه نمیداند و بابت زندگی سختش با بقیه سرد رفتار نمی کند.
همه ی این ویژگی ها او را به فردی منححصر به فرد تبدیل می کنند که می توان به عنوان یک الگوی کامل در زندگی به حسابش آورد. او کسی است که هر بار ناروتو دارد به زمین می افتد درست به موقع شانه اش را تکیه گاه او میکند، زمانی که ناروتو به تمرین نیاز دارد با او تمرین میکند و تقریبا از اولین کسانی است که از همان ابتدا ناروتو را یک قهرمان برای ” کونوها” می داند.
زمانی که ” ایروکا سنسه” برای پذیرش معلم ناروتو شدن مردد است او سعی می کند با ایروکا حرف بزند و او را قانع کند که ناروتو را نه به چشم هیولا که به چشم انسان ببیند. در واقع شاید کاکاشی حضور کمی در کودکی ناروتو داشته اما همیشه مراقب او بوده؛ به خاطر بیاورید که او کسی بود که حتی در دوران حاملگی ” کوشینا” همیشه مراقب ناروتو بود.
بررسی شخصیت کاکاشی

14 حقیقت جالب از هاتاکه کاکاشی که شاید نمیدانستید 🤍
2. قدرت همکاری

” کاکاشی” تنها فرد قوی در داستان ناروتو نیست، او در برابر ویلن های اصلی انیمه شانس کمی دارد؛ ” ایتاچی” او را برای یک هفته زمین گیر می کند تا جایی که ” بانو سوناده” برای شفای او دست به کار می شود، در برابر پین شکست می خورد و حتی کشته می شود – اتفاقی که می توانست به بدترین ترومای طرفداران انیمه ی ناروتو شیپودن تبدیل شود اما با ترفند زیرکانه ای که کیشیموتو به کار بست دوباره به زندگی برگشت.
اما همین کاراکتر فرزند یک نینجای افسانه ای یعنی ” نیش سفید کونوها” است، او شاگرد ” میناتو” است، و استاد شخصیت اصلی این اثر یعنی ” ناروتو”. کاکاشی سنپای مورد احترام ” ایتاچی” است، استاد ساسکه به عنوان یکی از قوی ترین شخصیت های انیمه است و دوست صمیمی ” گای” هیولای سبز کونوهاست؛ راستش او آنقدر پیوندها و ارتباطات محکمی با اشخاص مهم انیمه دارد که نمیتوان به راحتی از او عبور کرد؛ با این حساب باید چیزی در این کاراکتر باشد که تا این حد ارتباطات خاص و قوی ای دارد.
در واقع قدرت کاکاشی در این است که از آدم هایی به شدت خاص و قوی، تکنیک هایی را یاد گرفته و خیلی خوب می داند که این تکنیک ها تا کجا می توانند او را پیش ببرند. شاید عجیب باشد اما قدرت واقعی او در این است که به ضعف خودش آگاه است و به جای اینکه ناآگاهانه به دل خطر بزند سعی می کند ضعف هایش را با تکنیک هایی که یاد گرفته و همکاری با کسانی که نقاط تاریک او را پر می کنند از بین ببرد، او حتی با سگ ها به صورت دسته جمعی همکاری می کند برخلاف بقیه ی نینجاها که تنها یک موجود را احضار می کنند. البته باید اضافه کنم جیرایا هم از کسانی است که از یک گروه حیوانات احضار برای کارهایش استفاده می کند.
به خاطر بیاورید که او تقریبن به راحتی با همه همکاری می کند، حتی خودش را با سنسه ی مرده اش یعنی میناتو هماهنگ می کرد؛ کاکاشی در برابر ناروتو که شاگردش هست هم همینطور عمل می کرد، او تنها کسی است که می تواند مسائل را طوری که باید برای ناروتو توضیح بدهد و او را در نقشه هایی که می کشد وارد عمل کند. و این قدرت اوست که می تواند به سادگی با دیگران همکاری کند و دیگران را نیز وادار به همکاری کند.
اما این قدرت کجا به اوج خود رسید؟
جایی که ابیتو و کاکاشی با هم همکاری کردند و بدون گفتن کلمه ای حرف در برابر مادارا از قدرت چشم هایشان برای شکست او استفاده کردند.

جیرایا مقابل هاتاکه کاکاشی
3.آنبویی که به هوکاگه شک کرد

اگرچه وفاداری کاکاشی به ” کونوها” و ” هوکاگه” جای تردیدی باقی نمی گذارد اما او از آن دسته آدم هایی که کورکورانه به چیزی اعتقاد دارند نیست. کاکاشی یک بار- زمانی که دانزو او را تحریک می کند و در دلش این فکر را ایجاد می کند که هوکاگه ی سوم استادش یعنی میناتو را عمدا به کشت داده تا دوباره خودش هوکاگه شود- نسبت به هوکاگه دچار تردید می شود؛ تصور کنید که در شرایط فکری کاکاشی جوان چنین شکی چقدر راحت می تواند به فاجعه ختم شود؟ او دوستان نزدیکش را در نبرد از دست داده، استاد محبوبش که برای او مثل یک پدر بود نیز کشته شده و حالا یک نفر به او می گوید که قاتل واقعی کسی دیگر است، همان کسی که به او اعتماد کرده ای.
اما کاکاشی در این شرایط مثل یک نادان عمل نمی کند، او شک می کند اما خودش را به این شک و خشم نمیسپارد بلکه برای تحقیق به کتابخانه می رود و به دنبال مدارکی می گردد تا از حقیقت ماجرا مطلع شود. اگر تنها شک می کرد و بعد خودش را به خشم میسپرد باید از او ناامید میشدیم اما اینکه شک می کند و بعد به دنبال حقیقت می رود چیزی است که او را به یک دانای فیلسوف شبیه می کند؛ موضوعی که باعث می شود به این کاراکتر بیش از پیش احترام بگذاریم.

پرسش های متداول درمورد هاتاکه کاکاشی
هاتاکه کاکاشی کیست و چرا انقدر محبوب است؟
4.مبارزی شریف

در مبارزات بسیاری می بینیم که کاکاشی به عنوان یک استاد از شاگردش ناروتو حمایت می کند و همراه او در مبارزه ای شرکت می کند که برای آن استخدام نشده- مثلن مبارزه ای که با یک شمشیرباز انتقامجو انجام دادند- در واقع ” کاکاشی” به هیچ وجه یک سرباز نیست، او اصلن شخصیت یک سرباز را ندارد و برده ی پول نمی شود، او حتی نمی خواهد یک رهبر هم باشد بلکه تنها چیزی که کاکاشی در پی آن است این است که با شرافت و برای شرافت انسانی مبارزه کند. در مبارزه اش با ” زابوزا”- شمشیر زن مه- می بینیم که او تا زمانی که مجبور به کشتن نمیشود برای کشتن زابوزا مقاومت می کند؛ کاکاشی در عین اینکه می خواهد پیروز بشود نمی خواهد حریفش را بکشد مگر زمانی که او را تهدیدی برای جان دیگران به حساب بیاورد.
نهایت این شرافت را در جایی می بینیم که در مبارزه اش با بهترین دوستش، بر خلاف آنچه که در قلب خود حس میکند- حسرت و دلتنگی عمیق او برای داشتن دوستی که خیال میکرده مرده- با او مبارزه میکند؛ او درست مثل یک قهرمان و حتی بیشتر از یک قهرمان سعی می کند از خودش بگذرد و جهان انسان های اطرافش را نجات بدهد.

معرفی خفن ترین ویلن های دنیای انیمه ❤🔥
5. تکنیک کشنده ی کاکاشی، چیدوری

یکی از خفن ترین تکنیک هایی که توی انیمه با آن مواجه می شویم تکنیک ” چیدوری” است، تکنیکی که کاکاشی آن را برای خودش ساخته. تکنیکی که مثل یک فینیشر قوی در کشتی کج عمل می کند و از دوست و دشمن همه را مورد هدف خود قرار داده. راستش همین امر که او سازنده ی یک تکنیک است باعث می شود او را در زمره ی باهوش ترین های انیمه قرار بدهیم اما من معتقدم کاکاشی بیش از آنکه باهوش باشد انسانی دانا و خردمند است؛ او به خوبی می داند چطور از نقاط قوتش سلاحی قوی بسازد و نقاط ضعفش را با سلاح های دیگران پوشش بدهد.
اما چرا او این تکنیک را به ” ساسکه” آموزش داد؟ کاکاشی نینجایی است که می خواهد چیزی را در جهان تغییر بدهد- شاید نه به آن شدتی که ناروتو می خواهد اما به هر حال او به عنوان کسی که در جنگ آسیب های زیادی دیده و تمام نزدیکانش را در جنگ های نینجایی از دست داده مسلما از این وضعیت دل خوشی ندارد- او از آن دسته اساتیدی نیست که می خواهند فن اصلی را برای خودشان نگه دارند بلکه برعکس، کاملا طرفدار این است که نسل بعدی را آماده تر از نسل خودش کند تا خسارات کمتری از جنگ ببینند. او بارها می گوید که معتقد است ناروتو قدرت تغییر آدم ها را دارد و برای همین هم حاضر است جانش را ریسک کند تا از او محافظت کند؛ با این حال چرا او تکنیک اختصاصی خودش را به ناروتو آموزش نداد؟
خیلی ساده است، از آنجایی که او از چیدوری دل خوشی نداشت و هماهنگ نبودن این تکنیک با چشمش قبلا باعث شده بود دوست با ارزشی را از دست بدهد و بعدتر هم که همین تکنیک باعث شد خودش مرتکب قتلی شود که نمی خواست، پس تصمیم گرفت این تکنیک را به کسی با قدرت چشمی اوچیها آموزش بدهد.
(البته عنصر طبیعی ناروتو باد بود و نمیتونست از عنصر نور استفاده کند)
هاتاکه کاکاشی کیست؟
6.دو عنصر آب و آتش

گفته شده که کاکاشی از دو عنصر آب و آتش استفاده می کند؛ دو عنصری که می توانند یکدیگر را از بین ببرند: آب آتش را خاموش می کند و آتش آب را به بخار تبدیل میکند. وجود این دو عنصر متضاد در او شاید مقدمه ای است برای تضادی که در پایان انیمه با آن مواجه می شود؛ یعنی تصمیم بین میل به نجات دوستش یا میل به نجات جهان؛ دو تصمیمی که برای یکی باید دیگری را فدا کند.
عنصر ساسکه نیز ” آتش” است و این به آن بخش از زندگی ساسکه و کاکاشی که شباهت زیادی به هم دارد نیز اشاره می کند؛ هر دو عزیزترین افراد زندگی شان را از دست داده اند، هر دو شارینگان دارند ، و هر دو آدم هایی سرد بوده اند که کم کم به وسیله ی دوستی- برای کاکاشی گای و برای ساسکه ناروتو- گرم شده اند.
7.کاکاشی یک شخصیت تمام عیار

اگر بخواهیم یک گروه ده نفره از افراد همه چیز تمام ” ناروت” و ” ناروتو شیپودن” بنویسیم قطعا اسم ” کاکاشی” در این لیست قرار خواهد داشت؛ در جایی از انیمه ی ” ناروتو شیپودن” ناروتو درباره ی کاکاشی می گوید:
” از شیکامارو باهوش تره، بویاییش از کیبا بهتره، شارینگانش از ساسکه بهتره، تایجوتسوش از لی بهتره”
در واقع کاکاشی مجموعه ای از تمام ویژگی های مثبت یک نینجاست آن هم فقط در یک نفر. اصلا چه طور می شود تا این حد همه چیز تمام بود؟
او توسط مانگکیو شارینگان ایتاچی شکست می خورد اما دفعه ی بعد در برابر ایتاچی میبینیم که مانگکیو شارینگان خودش را فعال کرده، بعدتر در مبارزه با توبی از فن ” کامویی” رونمایی می کند و به همین ترتیب او را می توان قهرمانی دانست که در یک نقطه ثابت نمیماند و مدام رو به جلو حرکت می کند.

قویترین کاربران سوسانو
جمع بندی
یکی از اولین شخصیت هایی که منو جذب انیمه ناروتو کرد همین شخصیت فوق العاده کاکاشی بود مخصوصا تو جنگ با زابوزا نشون داد که یه رهبر تمام عیاره، نظر شما عزیزان چیه ؟ ایا شخصیت کاکاشی مورد علاقه شماهم هست؟
نظر شما چیه ؟ تو کامنتا بهمون بگید.

بررسی شخصیت اوچیها ساسکه 💜

چرا اوزوماکی ناروتو انقدر محبوب شد؟ 💜

از عشق تا نفرت اوچیها اوبیتو 💔

اوچیها مادارا کیست؟ و چه قدرت هایی دارد؟ 🔥

اوچیها ایتاچی کیست؟ بررسی کامل شخصیت اوچیها ایتاچی 🔥

اوتاکو کیست و به چه کسی اوتاکو میگویند ؟ 💚
